Foredrag Toggle

Hos cph:learning er vi eksperter inden for vores felt. Vi holder mange foredrag for virksomheder. Vores foredrag har til formål at inspirere deltagerne til at se deres praksis i et nyt lys. Vi bestræber os altid på at berige vores publikum med en refleksiv akademisk tilgang, der gerne skal gøre det muligt for dem at analysere og forstå konsekvenserne af egen praksis.

Vi har skrevet bøger og akademiske artikler om hovedemnerne Strategi, Strategiske Samarbejdsrelationer, Forandringsledelse, Læring, Uddannelsesudvikling, Uddannelsesevaluering, Kvalitetsudvikling af Uddannelsesinstitutioner og Videnskabsteori. Vi har holdt foredrag i virksomheder, på uddannelsesinstitutioner og konferencer over det meste af verden.

Du er meget velkommen til at kontakte os på tlf. 41 41 41 81, hvis du har brug for et inspirationsoplæg i din virksomhed, på din konference eller til dine studerende.

 
Eksempler på foredrag:

Succesfuld Strategiimplementering. Sådan omsættes strategi til handling. Foredrag af Claus Nygaard. HD-alumni, Copenhagen Business School.

Strategier for Borgerinddragelse. Foredrag af Claus Nygaard. Københavns Kommune, Direktørgruppen.

Strategy in Action. Sådan omsættes strategi til handling. Foredrag af Claus Nygaard. cph:learning/videnforum, København.

Strategi med mening gennem Augmented Reality. Foredrag af Claus Nygaard. cph:learning/videnforum, København.

Strategisk lederskab: identitet, motivation og læring. Foredrag af Claus Nygaard. Ingeniørhøjskolen, Ballerup.

Bedre rekruttering kræver selvransagelse. Foredrag af Claus Nygaard. Compass Human Resources Group A/S, København.

How People Really Learn – and what can a facilitator do about it? Keynote speak by Claus Nygaard. International Association of Facilitation conference. Grob theatre, Copenhagen.