ChatGPT Kursus 19.+20. marts 2024

ChatGPT Kursus

Fra begynder til ekspert

Du behøver ikke at have tidligere erfaring for at deltage.
Undervisning er tilrettelagt med eksempler og øvelser, så du onboardes trin-for-trin.

København
19.-20. marts 2024

 

 

19.-20. marts 2024, kl. 9.00-17.00
Kosmopol, Fiolstræde 44, 1171 KBH K

Kursusbeskrivelse

Deltag i det intensive og righoldige to-dages ChatGPT kursus, hvor du uddannes til at mestre ChatGPT. Kurset er designet til at forvandle dig fra begynder til ChatGPT-ekspert gennem hands-on træning og interaktiv læring.

Professor, phd, direktør og ChatGPT ekspert Claus Nygaard har udviklet dette unikke kursus, som er målrettet din brug af ChatGPT i arbejdsrelaterede sammenhænge. Fokus er på at bruge teknologien, så den fremmer din viden, produktivitet og effektivitet.

 

Dag 1: Avanceret prompt engineering i ChatGPT Plus

 • Du lærer 24 prompting teknikker og deres forskellige fordele, ulemper og resultater.
 • Du lærer at opbygge ‘Master Prompts’ for at sikre præcise og relevante resultater.
 • Du lærer dybdegående brug af ChatGPT Plus, inklusiv big-data analyse og plugin integration.
 • Du lærer 20 essentielle brugsscenarier, så du kan bruge ChatGPT Plus i forskellige arbejdssammenhænge.
 • Du får praktisk hands-on træning i at anvende ChatGPT Plus direkte på PDF-filer, Word-dokumenter, Excel-ark og CSV-filer.

 

Dag 2: Custom GPT’s og ChatGPT Automation

 • Du lærer at bygger dine egne tilpassede GPT-modeller baseret på egne datasæt.
 • Du lærer at bygge dine egne AI-assistenter, som du kan aktivere via API-opkobling.
 • Du lærer at automatisere dit arbejde med ChatGPT, herunder anvendelse via API’er.
 • Du lærer 20 yderligere brugsscenarier, der demonstrerer praktisk anvendelse af Custom GPT’s og automatisering af ChatGPT via API.
 • Du får praktisk hands-on træning i hvordan du kan sætte ChatGPT op, så den kan håndtere e-mails, styre kalendere og mere.

Dit udbytte

 • Fuldstændig forståelse og beherskelse af prompt engineering og Master Prompts.
 • Evnen til at styre output fra sprogmodeller med stor præcision.
 • Kompetencer i AI-drevet big data-analyse.
 • Færdigheder til at arbejde med AI i forskellige filformater.
 • Evner til at skabe AI-genererede billeder og lyde.
 • Viden til at udvikle egne Custom GPT-modeller i et sikkert, lukket miljø med din egen database.
 • Færdigheder til at automatisere ChatGPT for at øge din produktivitet.
 • Du bliver medlem af en lukket LinkedIn gruppe af tidligere deltagere, som fortsat deler erfaringer.
 • Du bliver medlem af en lukket ERFA-grupper, som mødes online for fortsat at dele erfaringer.

Du kan deltage på DAG 1 eller DAG 2 eller begge dage

Du kan vælge kun at deltage på DAG 1, hvis du alene ønsker en grundig uddannelse i prompt engineering, Master Prompts, big data analyse og plugins i ChatGPT.

Du kan vælge kun at deltage på DAG 2, hvis du allerede er ekspert i prompting (eller har taget DAG 1 hos cph:learning tidligere) og nu ønsker at lære at bygge dine egne tilpassede GPT’s trænet på dine egne data og automatisere dit arbejde med ChatGPT og Zapier.


Praktisk information

 • DAG 1 som enkelt dag: Pris: 5.250,- kr + moms
 • DAG 2 som enkelt dag: Pris: 5.250,- kr. + moms (Kr. 2.500,- hvis du tidligere har taget DAG 1 hos cph:learning og gerne vil i dybden med DAG 2)
 • BEGGE DAGE: Pris: 7.750,- kr. + moms
 • Tid: Kl. 9.00-17.00 begge dage (morgenmad fra kl. 8.30).
 • Inkluderer forplejning (morgenmad, frokost, drikkevarer, kaffe/te, kage, frugt, snacks).
 • Gratis Wi-Fi tilgængelig.
 • Medbring din egen bærbare computer. Kurset er hands-on.

 


Vigtig information

For at gennemføre kursusdag 1, SKAL du have adgang til ChatGPT Plus. Ellers kan du ikke lave Big Data Analyse og anvende Plugins sammen med ChatGPT. BEMÆRK at der er ventetid på at få en ChatGPT Plus konto hos OpenAI. Du skal derfor registrere dig hos OpenAI i god tid inden kurset.

For at gennemføre kursusdag 2, SKAL du have ChatGPT Plus. Ellers kan du ikke lave Custom GPT’s og opsætning af din eget GPT i et sikkert miljø, hvor den træner på dine egne data. Du kan teste automatiseringer med ZAPIER i gratisversionen. Men du SKAL have adgang til ZAPIER betalingsversion, hvis du vil køre dine automatiseringer i et live-miljø efter kurset. Du kan godt vente med at tage stilling til ZAPIER, indtil du har været på kurset.


 

Om din underviser, Claus Nygaard

Claus Nygaard - cphlearning - chatgpt kursus - AI - automatisering

Claus Nygaard, phd, direktør hos cph:learning og professor ved Institute for Learning in Higher Education, har en omfattende baggrund i programmering, e-læring og AI.

Med 24 udgivne bøger herunder “E-learning 1.0, 2.0, and 3.0 in Higher Education” og “Technology Enhanced Higher Education” samt flere på vej, herunder “AI in Higher Education” og “Grundbog i Prompt Engineering”, bringer Claus en dybdegående forståelse og passion for feltet til kurset.

Har fået flere internationale priser for sin forskning og modtaget FUHU-prisen som bedste underviser på CBS.

Han er strategi- og ledelseskonsulent samt underviser på CBS Executive og ekstern lektor på Aarhus Universitet.

Claus har meget aktivt brugt ChatGPT i sit arbejde som forsker, forfatter, konsulent og privatperson siden 5. december 2022.

 

Evalueringer fra tidligere deltagere

Tidligere deltagere har rost kursets indhold og Claus’ dybdegående viden, hvilket afspejles i kursets høje anbefalingsrate og positive tilbagemeldinger.

“Jeg er virkelig blevet overbevist, om at det ChatGPT kan bruges til, og jeg har fået en masse energi på at gå videre på egen hånd.”

“Dine slides og det samlede kursusmateriale er fantastisk. Masser af eksempler på prompts og chats, som er lige til at gentage og bruge i egen praksis. Der ligger et kæmpearbejde i det materiale!”

Sikke en inspirerende dag. Nu kan jeg automatisere en hulens masse opgaver og processer. Tak Claus! Havde der ikke været kø til ChatGPT4.0, så var det allerede sket på dit kursus i går. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️5/5

“Det var en super god måde at bygge dagen op på med mange hands on værktøjer man kan bruge.”

“Jeg troede, jeg var velbevandret i brugen af – og mulighederne i ChatGPT – men jeg kom hjem med masser af ny inspiration og anvendelsesmuligheder, som jeg ikke selv havde tænkt på.”

Claus var fremragende til at opstille praksisanvendelig eksempler samt forklare hvordan IT og arbejdsprocesser fungerer. Det er noget jeg direkte kan overføre til mit arbejde.

Testimonials

Fremragende kursus med god balance mellem teori og praktiske eksempler. God gået og virkelig brugbart at det lykkes Claus at implementere eksempler og ønsker fra næste alle deltagere ind i undervisningen, både “live” og forberedte. Tak for et god kursus.

Tommy Roy Røsholt, Senior Consultant Medical Devices and Owner, Rosholt Consulting ApS

Rating: 5 out of 5.

Claus har spillet en afgørende rolle i at vække min nysgerrighed for at udforske ChatGPT’s potentiale. Hans ekspertise og dedikation til ChatGPT har gjort kurset spændende og givende. Hans evne til at forklare komplekse begreber på en letforståelig måde har været afgørende for min nysgerrighed i at arbejde videre med ChatGPT.

Peter Christensen, Teamleder IT & Service, HKKF

Rating: 5 out of 5.

Claus’ ChatGPT kursus var et reality-check omkring hvordan man kommunikerer med generativ AI. Det har rykket mine kompetencer betragteligt og kommer til at hjælpe mig i fremtiden. Uanset hvad du arbejder med, kan færdighed med brug af ChatGPT forøge din produktivitet.

Roar, IT-konsulent, IBM

Rating: 5 out of 5.

Jeg tog på dette kursus i håbet om at få en luksus-studenter-medhjælp med hjem. Det fik jeg! Og oveni sørme også en hel analyseafdeling og en udviklingsafdeling. Jeg troede, jeg vidste en del om ChatGPT, inden jeg tog på kurset, men Claus åbnede døren til helt andre muligheder, som jeg stadig arbejder på at forstå rækkevidden af. Tak for indsigtsfuld og engageret formidling, Claus. Der findes så mange kedelige kurser derude. Dit er ikke et af dem:-)

Christine Plough Lindberg, Forlagsredaktør, Samfundslitteratur

Rating: 5 out of 5.

Et af de bedste kurser jeg nogensinde har deltaget i! Der blev gået til stålet og ikke brugt unødig tid på “hør hvor god jeg er og skal vi ikke lige lære hinanden at kende”. Niveauet var sat tilstrækkelig højt til at man vidste, at det var seriøst og det blev bekræftet med henvisninger til klassiske akademiske teorier. Disse referencer viste med al tydelighed, at Claus er dygtig og derfor ikke har behov for at “sælge” sig selv. Dygtigheden blev underbygget af hans evne til at kunne besvare samtlige spørgsmål. Jeg giver Claus og kurset mine varmeste anbefalinger!

Dan Elon Kristensen, Seniorkonsulent i projekt-/programledelse

Rating: 5 out of 5.

96% vil anbefale kurset til andre
94% bedømmer kurset til 5 (meget godt) på en skala fra 1-5
100% blev motiveret til at anvende ChatGPT mere
96% fik indfriet deres forventninger til kurset

Yderligere ressourcer online

Følg Claus Nygaard på LinkedIn for opdateringer og nyheder om ChatGPT og AI <CONNECT HER>

Læs Claus Nygaards AI-nyhedsbrev på LinkedIn <LÆS NYHEDSBREV>

 

professionelt ChatGPT kursus i københavn

Fra begynder til ekspert

Du behøver ikke at have tidligere erfaring for at deltage.
Undervisning er tilrettelagt med eksempler og øvelser, så du onboardes trin-for-trin.

For dig, der vil lære: prompt engineering; 20 prompting teknikker; Master Prompts; 40 professionelle brugsscenarier; Big Data Analyse; PDF, Word, Excel, CSV-prompting; at bygge dine egne custom GPT’s så du kan prompte på dine egne data i et sikkert miljø; Automatisering af ChatGPT via API, så du kan sætte ChatGPT på autopilot.

Du bliver ekspert på to dage. Alt sammen hands-on.

Tilmeld dig nu