Folkeskolen

cph:learning har siden Folkeskolereformen arbejdet med kvalitetsudvikling i Folkeskolen. Både i forhold til kvalitetsledelse og i forhold til udviklingen af kvaliteten i kerneydelserne.

Med vores faglige ekspertise i læring og curriculumudvikling har vi indsigt i børns læring og trivsel. Med vores faglige ekspertise i ledelse, uddannelsesinstitutioners udvikling og akkreditering har vi indsigt i de voksnes samarbejde.

Vi har udgivet bogen Strategisk Kvalitetsledelse i Folkeskolen på Forlaget Samfundslitteratur. Klik på billedet for at læse mere om bogen og bestille den online. Bogen er skrevet som del af et kompetenceudviklingsforløb for alle ledere i skolesektoren i Slagelse Kommune.

strategisk kvalitetsledelse i folkeskolen - samfundslitteratur - cph:learning - cphlearning - anne hørsted - claus nygaard - slagelse kommune

 

Vi har også udgivet tre værktøjer til udvikling af rammerne for elevernes læring og trivsel i Folkeskolen. Disse tre værktøjer er blevet til som følge af et kompetenceudviklingsforløb i Dragør Kommunes skolesektor støttet af A. P. Møllers Folkeskoledonation.

De tre værktøjer er:

  1. Teamværktøjet – til udvikling af teamsamarbejdet i folkeskolen (HENT VÆRKTØJET)
  2. Årsplanlægningsværktøjet – til teambaseret planlægning af næste skoleår (HENT VÆRKTØJET)
  3. Evalueringsværktøjet – et katalog af evalueringsmetoder til folkeskolen (HENT VÆRKTØJET)

Du kan hente de tre værktøjer ved at klikke på de aktive links. Værktøjerne er gratis. Værktøjerne er selvforklarende. Værktøjerne kan printes og bruges på skolerne.