Årsplanlægningsværktøj til folkeskolen

cph:learning har udviklet et Årsplanlægningsværktøj til Folkeskolen.

Det er udviklet som led i et kompetenceudviklingsprojekt for alle medarbejdere på skoleområdet i Dragør Kommune i skoleåret 2016/2017. Kompetenceudviklingsprojektet blev støttet af A. P. Møllers Folkeskoledonation.

Formålet med Årsplanlægningsværktøjet er at give medarbejderne på skolen et værktøj til at rammesætte deres faglige diskussioner om deres arbejde med at fremme elevernes læring og trivsel. Derudover at give de respektive team på skolen mulighed for at drøfte, hvordan og hvorfor et skoleår planlægges, som det gør.

Vi har bestræbt os på at beskrive Årsplanlægningsværktøjet på en enkel og ligefrem måde. Vi håber at publikationen kan tjene som inspiration til at få drøftet sammenhængene mellem aktiviteter og elevernes læring og trivsel i næste skoleår.

Årsplanlægningsværktøjet kan frit bruges af lærere, pædagoger, ledere, skoler og kommunale forvaltninger, som ønsker at styrke deres teambaserede arbejde med at planlægge aktiviteterne i skolen.

Årsplanlægningsværktøjet er gratis. Du kan frit downloade det og bruge det på din skole. Klik på billedet eller på linket under billedet.

cphlearning - Årsplanlægningsværktøj til Folkeskolen - januar 2018 - Claus Nygaard - Anne Hørsted

Årsplanlægningsværktøjet til Folkeskolen udviklet af cph:learning

 

Hvis du vil vide mere om Årsplanlægningsværktøjet til Folkeskolen eller cph:learning’s arbejde med skoleudvikling, er du velkommen til at kontakte Anne Hørsted (anne@cphlearning.dk / tlf. 26199933).

Se også de to øvrige værktøjer til Folkeskolen udviklet af cph:learning:

  1. Teamværktøjet – til udvikling af teamsamarbejdet i folkeskolen (HENT VÆRKTØJET)
  2. Evalueringsværktøjet – et katalog af evalueringsmetoder til folkeskolen (HENT VÆRKTØJET)