Teamværktøj til Folkeskolen

Anne Hørsted og Claus Nygaard fra cph:learning har udviklet et Teamværktøj til Folkeskolen.

Det er udviklet som led i et kompetenceudviklingsprojekt for alle medarbejdere på skoleområdet i Dragør Kommune i skoleåret 2016/2017. Kompetenceudviklingsprojektet blev støttet af A. P. Møllers Folkeskoledonation.

Formålet med Teamværktøjet er at give medarbejderne på skolen et værktøj til at rammesætte de faglige diskussioner om deres daglige arbejde med at fremme elevernes læring og trivsel. Derudover at give den enkelte medarbejder mulighed for at videreudvikle egen arbejdspraksis, samt give de respektive team på skolen mulighed for at drøfte og anvende nye samarbejdsformer, løsningsmetoder og udviklingsmetoder.

Teamværktøjet er inspireret af det igangværende arbejde med skoleudvikling, som bedrives af den norske professor Eirik Irgens. Vi har bestræbt os på at beskrive Teamværktøjet på en enkel og ligefrem måde. Vi håber at publikationen kan tjene som inspiration til at få drøftet rammer for teamsamarbejde, samarbejdsformer, løsningsmetoder og udviklings-metoder.

Teamværktøjet kan frit bruges af lærere, pædagoger, ledere, skoler og kommunale forvaltninger, som ønsker at styrke deres teamsamarbejde i skolen.

Teamværktøjet er gratis. Du kan frit downloade det og bruge det på din skole. Klik på billedet eller på linket under billedet.

cphlearning - Teamværktøjet - Folkeskolen - Claus Nygaard - Anne Hørsted

Teamværktøjet til Folkeskolen – udviklet af cph:learning

 

Hvis du vil vide mere om Teamværktøjet til Folkeskolen eller cph:learning’s arbejde med skoleudvikling, er du velkommen til at kontakte Anne Hørsted (anne@cphlearning.dk / tlf. 26199933).

Se også de to øvrige værktøjer til Folkeskolen udviklet af cph:learning:

  1. Årsplanlægningsværktøjet – til teambaseret planlægning af næste skoleår (HENT VÆRKTØJET)
  2. Evalueringsværktøjet – et katalog af evalueringsmetoder til folkeskolen (HENT VÆRKTØJET)