Kompetenceudvikling

cph:learning har stor erfaring og ekspertise i at udvikle målrettede kompetenceudviklingsforløb for virksomheder og uddannelsesinstitutioner. Alle de kompetenceudviklingsforløb, vi udvikler, bygger på en action-reflection-learning pædagogik, hvor deltagernes læreproces og læringsudbytte er centralt for aktiviteterne.

Siden 1995 har firmaets konsulenter udviklet og afholdt skræddersyede uddannelser for ledere og medarbejdere fra offentlige, private og frivillige organisationer i Danmark, Norge, Sverige og England. 

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis din virksomheder har interesse i en uforpligtende drøftelse af udviklingen af et målrettet kompetenceudviklingsforløb for medarbejderne. Vi har et stort netværk at de dygtigste eksperter og undervisere, som kan bidrage med høj faglighed og viden om læreprocesser. Samtidig kan vi være behjælpelig med, hvordan I placerer jeres kompetenceudviklingsforløb på flere forskellige niveauer i det officielle uddannelsessystem, såfremt I ønsker et meriterende kompetenceudviklingsforløb for jeres medarbejdere.

cph:learning kan tilbyde skræddersyet og certificeret kompetenceudvikling på akademiniveau, bachelorniveau, diplomniveau og masterniveau. Med cph:learning som udviklingspartner har du mulighed for at få udviklet meritgivende kompetenceudviklingsforløb.