Lars Ginnerup og Claus Nygaard udvikler seminar om positiv psykologi

CBS Executive har bedt Lars Ginnerup og Claus Nygaard om at udvikle et kort og intensivt dagsseminar om positiv psykologi. Seminaret er en videreudvikling af deres succesfulde sommerskole, som i 5 år har været afholdt på CBS.

Seminaret tager udgangspunkt i den allernyeste forskning indenfor positiv psykolog og giver dig indsigter og redskaber, så du kan styrke og øge både din personlige såvel din organisatoriske success.

På seminaret præsenters en række nye begreber indenfor positiv psykologi:

·         Motivationskontinuum

·         Resilience som ny driver – for dig og din organisation

·         Psykologisk ilt som ny driver – for dig og din organisation

 

På seminaret vil du blive introduceret til disse nye begreber, og du får uddybende forklaring på forskningen bag dem. Til sidst, men ikke mindst, så får du de redskaber, der skal til for at du kan anvende din viden i dine fremtidige handlinger.

Dagens temaer præsenteres og bearbejdes med korte intensive oplæg, der bliver illustreret med en række nøje udvalgte cases. Dagen afsluttes med, at du udarbejder en personlig plan, hvor du sætter nye mål for netop din ledelsesadfærd.

Seminaret henvender sig til alle, der ønsker at anvende positiv psykologi i deres ledelse af andre mennesker. Deltagelse på seminaret vil give tidligere deltagere på Sommerskolekurset ”Effektive Strategisk Ledelse gennem Positiv Psykologi” en udvidet værktøjskasse, og nye deltagere vil med stor fordel starte netop her.

Deltagergebyret for seminaret er 2.500 kr. ekskl. moms pr. person.

Seminaret udbydes af CBS Executive of afholdes hos CBS Executive på Frederiksberg.

cph:learning tilmeld dig her