Claus Nygaard er keynote speaker på Strategisk Byledelse for Fagchefer

Strategisk Byledelse for Fagchefer

Dansk Arkitekturcenter udbyder uddannelse i Strategisk Byledelse for Fagchefer, hvor deltagerne uddannes i de nyeste modeller for offentlig ledelse, offentlig strategisk udvikling og nye offentlige samskabelsesmetoder.

Claus Nygaard - D-School - Berlin - Potsdam - cphlearning - steelcaseClaus Nygaard er keynote speaker på uddannelsen. Han holder oplæg med titlen “Ny strategi – hvad så?”. Fokus er på strategiimpelementering. Claus viser, hvorfor strategier ikke implementeres, når de formuleres i traditionel forstand.

Claus præsenterer en konkret model for strategi 3.0, hvor der lægges vægt på koblingen mellem organizing og strategizing i et hhv. indefra-ud-perspektiv og et udefra-ind-perspektiv. Det skaber fire rum for CO-Q (collaborativ intelligens i organisationen), som hjælper kommunen langt bedre i strategiimplementeringen. Skal kommunen fremover klare de udfordringer til opgaveløsninger, som skabes i det fleksible, teknologiske og politiske samfund, er det ikke nok at kunne drifte med fokus på risikominimering. Det er nødvendigt at kunne arbejde med strategi 3.0.

Du kan læse om Strategisk Byledelse for Fagchefer <HER>