Strategisk Fundraising til NGO’er inden for socialfonds-området

Strategisk fundraising: no-cure-no-pay

Med strategisk fundraising hjælper vi danske NGO’er inden for socialfonds-området med at skaffe økonomiske midler til deres projekter.

Hvorfor ikke bare Fundraising?

Mange NGO’er er pressede af et kortsigtet fokus, fordi de tænker i afgrænsede projekter. De får tunnelsyn, når de fokuserer på den næste deadline for ansøgning af midler, og de glemmer at tænke strategisk og langsigtet. Ofte er de i en turbulent hverdag, hvor opgaverne er mange og de økonomiske midler er få. Og de oplever derfor en usikkerhed, fordi de ikke kan være sikre på, at deres projekter kan videreføres, når de økonomiske midler ophører. Disse forhold spiller negativt ind på NGO’ens arbejde, NGO’ens udvikling og NGO’ens medarbejdere.

Hos cph:learning hjælper vi NGO’er med Strategisk FundraisingModsat traditionel Fundraising, betyder Strategisk Fundraising, at vi hjælper NGO’en med at videreudvikle en klar og langsigtet strategiske profil, hvor grænserne mellem de enkelte projekter ophæves og der skabes en strategisk sammenhæng mellem aktiviteterne og bevillingerne. Når vi rejser midler til NGO’ernes arbejde, skaber vi derfor også et strategisk fokus, som vil gavne NGO’en fremover.

Kontakt os

Skriv til majken@cphlearning.dk eller slå på tråden 61 33 37 15. Du er kun en mail eller et opkald fra at få professionel hjælp hvis din NGO arbejder inden for socialfonds-området.

Strategisk Fundraising Majken Gøtske cphlearning
Majken Guldberg Gøtske

PS: Vi har så travlt, at vi KUN arbejder med NGO’er inden for socialfonds-området. Du skal derfor IKKE kontakte os, hvis din NGO arbejder inden for et andet område.

Læs mere om Strategisk Fundraising <HER>