StyrkeLedelse

StyrkeLedelse
– din lederuddannelse

Forestil dig en fremtid, hvor du inspirerer, topmotiverer, samt sætter nye normer for virkelyst i dit team og på din arbejdsplads

Lederuddannelse med fokus på dig

Bliv del af en eksklusiv gruppe af danske ledere, der ønsker at nå nye højder i deres professionelle liv og karriere. Vi inviterer dig til en transformerende uddannelse designet til at fremkalde din fulde kapacitet som leder, herunder dine skjulte superkræfter.

Det hedder StyrkeLedelse!!!

Med en kombination af cutting-edge forskning inden for positiv psykologi og praktiske, virkningsfulde øvelser udstyres du med værktøjer, så du kan indfri dit sande potentiale som leder og udvikle ikke alene dig selv, men også dit team og din virksomhed.

6.-7.-8. februar 2024, kl. 8.30-16.30
Rundetaarn, København

kr. 14.250,- /ekskl. moms

Tilmeld dig
 • Personlig styrkerapport
 • Styrkeværktøjer
 • Personlig handlingsplan til StyrkeLedelse
 • Personlig online feedback
 • 3 dages intensiv uddannelse
 • Online lederkreds i 12 mdr.

DIT PERSONLIGE UDBYTTE

Selvopdagelse

Få indsigt i de styrker, der definerer din personlige ledelsesstil. Vi kortlægger din styrkeprofil med to videnskabelige tests. Du får feedback i form af en styrkerapport på 50 sider og personlig onlinesparring allerede inden første kursusdag, så du er klædt ordentligt på, når uddannelsen begynder.

StyrkeLedelse

Lær at træffe beslutninger på baggrund af dine styrker. Inderst inde ved du godt, hvad der er den rigtige vej. Vi lærer dig at have selvtilliden til at træffe beslutninger og påtage dig udfordringer med en fornyet følelse af formål. Du vil ikke længere spilde tid på at efterligne andre, for du vil tage udgangspunkt i dine egne styrker.

Personlige styrkeværktøjer

Vælg de styrkeværktøjer, der passer til dine styrker. Vi hjælper dig med at udvælge de helt rigtige styrkeværktøjer og sammensætte din personlige handlingsplan, så du kan begynde at skabe transformation allerede efter sidste kursusdag. Du vil ikke blot lære værdifulde styrkeværktøjer; du vil “eje” dem og bruge deres transformative kraft til at ændre din ledelse. De bliver en del af din unikke ledelsesidentitet.


DIN VIRKSOMHEDS UDBYTTE

Kulturudvikling

Du lærer strategier til at kultivere et miljø, hvor trivsel og produktivitet trives side om side. Som styrkebaseret leder skaber du en støttende, opmuntrende og anerkendende kultur, der på én og samme tid fremmer trivsel og afslutningskraft blandt dine medarbejdere. Få værktøjer til at øge medarbejdertilfredsheden med 20% inden for de næste 12 måneder.

Effektiv teamledelse

Du lærer at skabe et mere sammenhængende og højtydende team. Som styrkebaseret leder opbygger du stærke, respektfulde relationer i dit team og inspirerer til, at teamet forløser det fulde udbytte sammen. Få værktøjer til at øge teamets produktivitet med 20% ved at styrke individuelle bidrag og kollektiv synergi.

Byg broer, ikke hierarkier

Du lærer at skabe stærk sammenhæng. Som styrkebaseret leder skaber du ubrydelige fællesskaber, der er forankret i tillid og gensidig respekt. Få værktøjer til at transformere arbejdet fra opgaver, der skal løses, til et dynamisk mulighedsbillede. Du vil bane vejen for en fremsynet arbejdsplads, hvor hvert mål, selv det mest udfordrende, virker opnåeligt.


VEDVARENDE FÆLLESSKAB

Lederkreds

Som en del af uddannelsen, bliver du integreret i en eksklusiv online lederkreds, der tilbyder fortsat læring, netværk og personlig støtte. Det inkluderer opfølgende online sessioner hver måned i de efterfølgende 12 måneder, hvor vi diskuterer fremskridt, successer og udfordringer – alt sammen for at sikre, at din læringsrejse fortsætter efter uddannelsesdagene.

DU FÅR

Personlig styrkerapport på 50 sider

Styrkeværktøjer

Personlig handlingsplan til StyrkeLedelse

Personlig online feedback

3 dages intensiv uddannelse

Online lederkreds i 12 mdr.

VI HAR GJORT
DET INDLEDENDE ARBEJDE
FOR DIG

Målrettet læringssti

I stedet for en overflod af moduler har vi håndplukket de mest effektive sessioner vi har arbejdet med i de seneste 15 år og sammensat en uddannelse, der giver dig direkte praktiske færdigheder og forståelser, så du øjeblikkeligt kan påbegynde din styrkebaserede ledelse.

Personlig vækststrategi

Slip bekymringerne om at skulle vælge mellem utallige udviklingsveje. Vi leverer en klar personlig vækststrategi, der gør det muligt for dig hurtigt at se målbare fremskridt i din egen ledelsesrejse. Det har vi gjort for mere end 500 ledere i de seneste 15 år.

Individuelt tilpasset ledelsesudvikling

Denne rejse er din egen. Fra de individuelle feedbacksessioner til de skræddersyede styrkerapporter, alt, hvad du modtager, er designet til at maksimere din personlige og professionelle vækst. På uddannelsen laver du din egen personlige handlingsplan for din fremtidige StyrkeLedelse.


LÆG TRYGT
DIN UDVIKLING
I HÆNDERNE PÅ OS

Lars Ginnerup

Lars Ginnerup

Cand.psych. Lars Ginnerup, cph:learning. Speciale i positiv erhvervspsykologi & styrkebaseret coaching.

ChatGPT kursus i København - AI - chatgpt uddannelse - chatgpt ekspert - chatgpt viden

Claus Nygaard

Ph.d. Claus Nygaard er direktør i cph:learning / professor på Institute for Learning in Higher Education. Uddannet Reiki 1+2 healer, Spirituel healer og Hypnotisør.

STYRKELEDELSE er ikke et lederkursus;
det er din billet til en ny fremtid, en katalysator for din transformation fra manager til visionær leder.

Hvis du har spørgsmål til kurset, er du velkommen til at ringe til Lars Ginnerup på 4083 5007

6.-7.-8. februar 2024, kl. 8.30-16.30
Rundetaarn, København

kr. 14.250,- /ekskl. moms

Tilmeld dig
 • Personlig styrkerapport
 • Styrkeværktøjer
 • Personlig handlingsplan til StyrkeLedelse
 • Personlig online feedback
 • 3 dages intensiv uddannelse
 • Online lederkreds i 12 mdr.